Advertisements

Kungull për të shkrirë kilogramët

Ëndërr e secilës femër është të humbë në peshë, por të mos vuajë urie. Dietat rigoroze nuk janë të mira për shëndet, sepse nëse vuani urie mbeteni pa minerale dhe vitamina. Për këtë është kungulli.

A e keni ditur se përbërësi kryesor i “mishit” të kungullit është uji dhe është i pasur me kalium, kalcium, fosfor, hekur, vitamina A, B dhe C? Derisa farat e kungullit janë bombë energjike, ‘mishi” pothuajse nuk posedon fare yndyrë. Prandaj “hidhuni” te kungulli. Vitamina K rregullon dendësinë e gjakut, përshpejton metabolizmin, ju mban të ngopur dhe ju shtyn të humbni në peshë.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close