Nikki Haley:Rusia nuk do të jetë kurrë mike e Amerikës

Ambasadorja Nikki Haley,,ka deklaruar se Rusia nuk do të jetë kurrë mike me Amerikën dhe Uashingtoni kurrë nuk do të mund t’i besojë Moskës, në asnjë rrethanë.

Ish Përfaqësuesja e Përhershëe e SHBA-së në Kombet e Bashkuara, megjithatë, shtoi se, pavarësisht kësaj, Amerika gjithmonë do të angazhohet për komunikim të hapur me Rusinë, raportojnë mediat.

“Rusia ka ndërhyrë në zgjedhjet tona, ne e dimë atë, ne e shohim atë, ashtu siç e shohin edhe vendet e tjera,” tha ajo.
Haley vuri në dukje gjithashtu se “Rusia ka fituar forcë bazuar në kaosin që krijon në vendet e tjera”.

Ajo gjithashtu iu referua nismës për të shkarkuar Presidentin e SHBA Donald Trump, duke thënë se Parlamenti amerikan ka gjëra shumë më të rëndësishme për të bërë sesa përfshirja në lojëra politike.

//Përgatitur nga Proinformacion.com

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close