Ambasadori amerikan,Kosnett bën thirrje për dalje në votime

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett, përmes rrjetit social Twitter ka bërë thirrje për dalje në votime.

ë Ksovë si dhe në Amerikë, çdo votë numërohet. Secili zë ka rëndësi. Pa marrë parasysh pikëpamjet tuaja, këdo që mbështetni – më 6 tetor, dilni të votoni. Për veten, shtetin dhe të ardhmen”, tha Kosnett.

Mbi 1 milion e 900 mijë qytetarë të Kosovës me të drejtë vote, të dielën zgjedhin përfaqësuesit e tyre në Kuvend në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close