Inject,lanson fushatën “N`gom çka po du, n`daç me të votu!”

Iniciativa për Drejtësi dhe Barazi (Inject) ka lansuar fushatën “N`gom çka po du, n`daç me të votu!”, e që është një thirrje për përfaqësim të denjë të interesave të grave në Kuvend.

Në një video të publikuar e ku u bëhet thirrje grave që të votojnë thuhet se këto të fundit votojnë, sepse kanë nevojë të merren parasysh nevojat e tyre.

“Gratë votojnë, sepse dëshirojnë përfaqësim të denjë të interesave të tyre në Kuvend. Gratë votojnë, sepse kërkojnë që zëri i tyre të dëgjohet. Vota është zëri ynë. Duheni të na dëgjoni, nëse dëshironi të ju votojmë! ose shkurt e shqip: ‘N’gom çka po du, n’daç me të votu!’”, thuhet aty

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close