KQZ-ja ka filluar të shfaqë rezultatet e para nga numrimi i votave të zgjedhjeve të 6 tetorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar të shfaqë të dhënat zyrtare nga numrimi i fletëvotimeve të numruara duke shfaqur në faqen e saj rezultatet të cilat rregullisht janë në lëvizje dhe ndryshojnë minutë pas minute.

Ju të gjitha këto rezultate dhe pjesmarrjen ,votat e vlfshme dhe të pavlefshme si dhe përqindjen momentale të secilit subjekt politik,apo koalicioni mund ti gjeni këtu:

https://rezultatet2019.org/Results.aspx?RaceID=1&UnitID=1&IsPS=0&Turnout=0&LangID=2

//Proinformacion.com

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close