Kryetarja e KQZ-s,Daka ka votuar duke hapur zyrtarisht procesin e zgjedhjeve

Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka tashmë ka kryer obligimin e saj si qytetare e Kosovës, duke hapur kështu edhe zyrtarisht vendvotimet për zgjedhjet parlamentare, në qendrën e votimit në Fakultetin Teknik në Prishtinë..

Me këtë rast Daka u ka bërë thirrje qytetarëve që ta kryejnë këtë obligim gjithashtu edhe liderëve dhe partive politike në mënyrë që Kosovën ta nxjerrin me një imazh të mirë.

“Pasi e përfundova obligimin tim qytetar i ftoj të gjithë qytetarët, i ftoj të gjitha subjektet politike dhe komisionerët që ditën e sotme të kenë kujdes dhe pasi që procesi që nga ky moment është në duart tyre, ta kemi parasysh që çdo gjë që ndodh gjatë ditës së sotme në fund të ditës i faturohet Kosovës e jo atyre. Pra, tu tregojmë të gjithëve se kemi kulturë të lartë demokratike se dimë të votojmë dhe se duam shtetin tonë”, tha Daka.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close