Pamje nga disa pika votimi në Gjilan

Është ditë zgjedhjesh të parakohshme parlamentare në Kosovë,dhe votuesit ia kanë mësy vendvotimeve ku ata janë të regjistruar për të votuar.

Edhe në Gjilan deri rreth orës 13 00 kishte dalë një nmër solid votuesish,por që nuk vërehej se do ia kalonte atyre të fundit.Një nga zyrtarët e vendvotimit te shkolla “Thimi Mitko” na tha se deri në atë kohë “dalja /ardhja ishte e mirë”,sipas tij.

Ne kemi marrë disa pamje nga dy vendvotime ,nga shkolla fillore “Abaz Ajeti” në Arbëri si dhe në pikën e vendosur në shkollën “Thimi Mitko” në qendër,dhe nga këto pamje ju mund ta krijoni sado pak një përshtypje nga procesi,i cili në tërësi ishte i qetë.

//Xh.A./Proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close