Philipp Kosnett: Ambasada amerikane po vëzhgon zgjedhjet me 30 ekipe

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philipp Kosnett, po vëzhgon nga afër procesin në disa vendvotime nëpër qendra të ndryshme në Kosovë.

Kosnett ka thënë se Ambasada Amerikane në Kosovë ka më shumë se 30 ekipe vëzhguese monitoruese në terren.

“Ambasada amerikane ka më shumë se 30 ekipe në mbarë Kosovën, të cilat po vizitojnë vendvotimet. Unë personalisht do të vizitoj vendvotimet në Prishtinë, Prizren dhe Graçanicë”, tha Kosnett.

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë po i përcjell nga afër edhe Bashkimi Evropian, OSBE dhe organizatat vendore.

Më herët gjatë ditës, ambasadori amerikan përmes rrjetit social Twitter ka bërë thirrje për dalje në votime.

“Në Kosovë si dhe në Amerikë, çdo votë numërohet. Secili zë ka rëndësi. Pa marrë parasysh pikëpamjet tuaja, këdo që mbështetni – më 6 tetor, dilni të votoni. Për veten, shtetin dhe të ardhmen”, tha Kosnett.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close