Shtërbce:Tentim votimi me përcjellës

Në fshatin Gotovushë, të Shtërbces janë paraqitur disa parregullsi, ku ka pasur tentime për të votuar me përcjellës.

Siç kanë informuar burime të KQZ-së, për RTK2, janë evidentuar këto parregullsi dhe rastet janë duke u shqyrtuar.

Gjithashtu tentime të tilla ka patur edhe në komunën e Graqanicës. Poashtu raportohet se në vendvotime nuk ka pasur policë të Kosovës, nuk dihet arsyeja.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close