Sipas Exit pollit të Klan Kosovës,Vetëvendosje dhe LDK në pat pozicion

Sipas rezultateve të Exit poolit të dhënë nga Klan Kosova ka një rezultat pat pozicioni të subjekteve që kanë garuar në zgjedhjet e sotme parlamentare për Kuvendin e Kosovës.

Në fakt LVV dhe LDK janë në kuotën e njejtë të përqindjes së fituar të votave nga elektorati.Përderisa PDK nuk ka arritur më shumë se 22 përqind,që është nën pritshmërinë e vet këtij subjekti.

Por edhe dy subjektet politike që janë në shumicë në këtë rast nuk se do të jenë në kuadër të pritjeve të tyre,përveq se Vetëvendosje e cila ka mundësi që ti shtojë numrat për shkak se disapora kur të numrohet do të mund të ishte shtim për ta.

Normal që ky është një rezultat me mundësi ë madhe ndryshimi por ,mund edhe të mos ndryshojë edhe aq shumë,edhe pse pretendohet se ka mundësi të mos ndryshojë shumë përqindja e paraqitur këtu!!/Proinformacion.com

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close