KQZ,rezultatet pas numërimit të 96,98%

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka numëruar rreth 97 për qind të votave.Dhe rezultatet janë si më poshtë.

Në ueb faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke u bërë procesimi i të dhënave.

Sipas KQZ-së, VV ka 199.271 apo 25,70%, LDK 193.793 apo 24,99%, PDK 163.777 apo 21,12%

 

808695/805224

Numri i nënshkrimeve në LPV / Numri i fletëvotimeve brenda kutisë së votimit

2.470 / 96,98%

Numri / përqindja e vendvotimeve nga te cilët janë derguar te dhëna

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close