Banka Botërore publikon sot numrin më të ri të Raportit të Rregullt Ekonomik për Ballkanin Perëndimor.

Çfarë është gjendja ekonomike? Si është perspektiva afatmesme? Cilat janë rreziqet?.

Raporti, i cili hartohet dy herë në vit, diskuton zhvillimet më të fundit ekonomike, parashikimet afatmesme, dhe politikat zhvillimore në Kosovë dhe në vendet tjera të Ballkanit Perëndimor.

Përfundimet e raportit do të prezentohen në të gjitha kryeqytetet e rajonit.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close