Zgjedhja e ngjyrës,nga fëmijët mund të zbulojë shumëçka për karakterin e tyre

Nëse deri tani nuk i keni kushtuar kujdes ngjyrave të cilat dominojnë në vizatimet e vogëlushëve tuaj, përmirësoni gabimin dhe filloni t’i kushtoni kujdes.

Ekspertët shpjegojnë që zgjedhjen të cilën e bëjnë shumëçka mund t’ju tregojë për karakterin e fëmijës.

E kaltra

Ajo është ngjyra e dashur e vogëlushëve socialë inteligjentë dhe të kujdesshëm.

E verdha

Ngjyra e diellit është zgjedhje e qenieve të hareshme, të ngrohta dhe inteligjente.

E trëndafilta

Ky është përfundimisht tregues që fëmija juaj ka nevojë të theksuar për dashuri dhe respekt të më të afërmve, por edhe kujdes të rrethit.

E kuqja

Ka të bëjë me kureshtjen dhe nevojën e përhershme për shqetësime.

E gjelbra

Ngjyra e barit dominon në vizatimet e fëmijëve të cilët dëshirojnë të jenë ndryshe. Kanë shpirt të vërtetë artistik dhe prandaj adhurojnë lirinë dhe spontanitetin.

Vjollcë

Kjo nuancë zbulon vogëlushin i cili dëshiron të marrë iniciativën dhe është i sigurt në vetveten.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close