Aleksandër Vuçiq:”Ata nuk do të na japin asgjë”

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq ka thënë se askush nuk është duke i ofruar asgjë sa i përket çështjes së Kosovës.

“Askush nuk po na ofron një ndarje, askush nuk po na ofron asgjë. Ata nuk do të na japin asgjë”, tha ai pasi u pyet nga gazetarët se nëse emisari amerikan për dialogun, Richard Grenell e kishte siguruar Serbinë se do të hiqej taksa dhe se a do t’i kërkohej diçka në këmbim, por edhe rreth asaj se a është folur për ndarje.

“Më duhet kohë për të reflektuar mbi bisedën me Richard Grenell dhe për të parë se çfarë mund të bëjmë më tej”, ka shtuar ai.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close