KQZ:Procesi i rinumërimit do përfundoj brenda 4-5 ditësh

Valmir Elezi, zëdhënës në KQZ ka thënë se deri tani janë numëruar 55 kuti të votimeve.

Elezi në një konferencë për media ka bërë të ditur se procesi i rinumërimit do të përfundoj brenda 4-5 ditëve.

“Me qëllim të transparencës KQZ-ja po i publikon të dy formularët, ndërsa palët e bëjnë krahsimin e votave”, ka thënë Elezi.

Ndërsa për procesin e verifikimt të aplikacioneve nga diaspora, Elezi tha se është duke vijuar normalisht.

“Po besojmë që gjatë javës së ardhshme do të fillojmë procesin e numërimit të votave me kusht, të diasporës dhe atyre të personave me nevoja të veqanta”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close