Advertisements

KQZ sot mban mbledheje për të shqyrtuar raportet e rinumrimit dhe votes me postë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot do të mbajë mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje do të diskutohet për aktivitetet e SKQZ-së: raport lidhur me rinumërimin e vendvotimeve sipas vendimit të KQZ-së dh raport lidhur me periudhën e votimit përmes postës.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close