Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri:”Nëse Vetëvendosje hyn në bashkëqeverisje me LDK-në për ta “blu” atë, e ka shumë gabim.”

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri ka thënë se nëse Lëvizja Vetëvendosje hyn në bashkëqeverisje me LDK-në për ta “blu” atë, e ka shumë gabim. Haziri, i cili drejton Komunën e Gjilanit, ka thënë se raporti duhet të ndërtohet me mirëbesim dhe korrektësi maksimale.

Lutfi Haziri është shprehur se është për marrëveshje qeverisës 4+, për t’i zgjidhur problemet e mëdha me Serbinë dhe problemet e brendshme për funksionimin e ligjit.

Ky është shkrimi i Hazirit në llogarinë e tij Facebook:

PDK, në asnjërën prej tri fazave të saj, prej uniformave me armë, demobilizizimit me kravata e këmisha të kaltërta (teget), e deri në qeverisje, e sofistikuar dhe e organizuar mirë, nuk ka mund të shkatërrojë LDK, ani pse këtë e ka pas qëllim kryesor.

Tash, nëse LVV hyn në bashkëqeverisje me qëllimin për ta ‘blu’ LDK-në, e ka shumë gabim. Raporti duhet të ndërtohet me mirëbesim dhe me korrektësi maksimale. Unë jam për një marrëveshje qeverisëse 4+, për t’i zgjidhur problemet e mëdha me Serbinë dhe problemet e brendshme me funksionimin e ligjit.

Kryeministrja apo kryeministri i ardhshëm duhet të jetë i të gjithë qytetarëve dhe linçimet dhe arroganca e çfarëdo natyre, nuk duhet me pas vend në asnjë mënyrë!

//RTKlive

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close