Advertisements

Lista Serbe ka votuar kolektivisht në zgjedhjet parlamentare të Kosovës

Editor

Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë votuar së bashku në veri të Mitrovicës, menjëherë pas hapjes së qendrave të votimit. Ata kanë qenë të shoqëruar nga punonjësit e institucioneve që financohen nga Serbia. Bazuar në vendimin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, në zgjedhjet e 6 tetorit mund të votohet vetëm me dokumente të lëshuara nga Republika e Kosovës, çka ka ndikuar që disa pjesëtarë të komunitetit serb të ankohen se nuk po mund të votojnë, pasi që ata posedojnë vetëm dokumente të lëshuara nga Serbia.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements
Next Post

Eksperti i Ballkanit, Florian Bieber mbi zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë

Shanset e dialogut me një qeveri të re të Kosovës dhe shenjat se BE do të emërojë një dërguar të posaçëm për dialogun Kosovë-Serbi në të ardhmen,thotë Biber. Deutsche Welle: Më 6 tetor Kosova voton për parlamentin e ri. Si […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close