Advertisements

CILI ISHTE FLAMURI I VËRTETË TË CILIN E NGRITI NË VLORË ISMAIL QEMAILI ME 28 NËNTORË 1912…?

Sipas Austriakëve, (gazeta DAS INTERESSANTE BLAT e asajë kohe) më 28 nëntorë 1912, Ismail Qemaili nuk e ka ngritur në VLorë flamurin e Gjergj Kastriotit me Shqiponjën dy krenare por në vend të sajë, ai ka ngritur një tjetër flamur me shqipen një krerëshe, siq shihet në këtë foto të gazetës në fjalë, e cila duket të jetë mjaft autentike. Se sa është e vërtetë kjo, dhe a po i zmadhojmë faktet historike dhe vet historinë tonë…?//Sh.Demiraj

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close