Sot fillon procesi i eliminimit të brejtësve

Procesi i deratizimit vjeshtor i rrjetit të kanalizimit, bodrumeve dhe garazheve publike fillon sot nëpër lagjet e Prishtinës.

Ky proces ka për qëllim ruajtjen e shëndetit publik përmes zvogëlimit dhe mbajtjes nën kontroll të numrit të brejtësve që qarkullojnë nëpër rrjetin e kanalizimit e që mund të paraqesin kërcënim për shëndetin publik të qytetarëve.

Komuna e Prishtinës thotë se bashkëpunimi i qytetarëve në këtë aktivitet është shumë i rëndësishëm, prandaj ata lusin qytetarët që t’i përkrahin në mënyrë që ky aktivitet të realizohet me sukses.

Kërkohet nga qytetarët që t’i hapin dyert e podrumeve dhe garazheve në mënyrë që të sigurohet qasje e lehtë në këto hapësira, derisa monitorimi i këtij procesi do të jetë i vazhdueshëm.

Orari i deratizimit të garazheve nëpër lagje:

Lakërishte dhe Dardani / 15 -19.10.2019

Ulpiana / 21 – 23.10.2019

Kodra e Diellit, Aktashi / 24 – 26.10.2019

Qendra e Qytetit / 28 – 29.10.2019

Vellusha , Blloku I I-rë, dhe i II-të / 30.10.2019

Tophane, Ndërtesat te Fusha e Pajtimit / 31.10.2019

Trajtim plotësues / 01.11.2019

Orari i deratizimit të rrjetit të kanalizimit nëpër lagje:

Sofali / 15.10.2019

Taslixhe / 16.10.2019

Velani / 17.10.2019

Kodra e Diellit (Zona Lindore) / 18.10.2019

Kodra e Diellit (Zona Qendrore) / 19.10.2019

Kodra e Diellit (Zona Perëndimore) & Aktashi / 21.10.2019

Lagjja e spitalit / 22.10.2019

Rruga për Gërmi dhe Rr. Gazmend Zajmi (ish Dubrovniku) / 23.10.2019

Rr. “Haxhi Zeka” (ish Proleterit) dhe rruga për Gërmi / 24.10.2019

Zona në mes rrugës Haxhi Zeka (ish Proleterit ) dhe Rr.Bajram Bahtiri / 25.10.2019

Kodra e Trimave ana e djathtë e rrugës Vëllezërit Fazliu / 26.10.2019

Kodra e Trimave nga ana e majtë e rrugës Vëllezërit Fazliu / 28.10.2019

Tophane dhe Arbëria / 29.10.2019

Ulpiana dhe Emshiri / 30.10.2019

Dardania dhe Lakrishtja / 31.10.2019

Qendra e qytetit / 01.11.2019

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close