Serbi i arrestuar në veri,Basara pjesëmarrës në luftën e Kroacisë

I arrestuari i sotëm nga Njësia speciale e Kosovës, Rade Bashara, është me prejardhje nga Karllovci i Kroacisë. Ai ka qenë pjesëmarrës në luftën e Kroacisë dhe pas aksionit “Oluja” ka ikur dhe është vendosur në veri të Mitrovicës, ku edhe jeton sot.

Policia e Kosovës ka ndërmarrë të mërkurën një aksion në veri të Mitrovicës, i cili ka rezultuar me arrestimin e dy personave të dyshuar për përfshirje në vrasjen e Oliver Ivanoviqit..

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close