Sipas Krasniqit,Nisma dhe aleatët do të jenë pjesë e kuvendit

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se sovrani më 6 tetor e ka kryer detyrën e vet mirë, por ka pasur tentime të blerjeve të votave dhe deformim të rezultatit.

Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, ai ka deklaruar se në procesin zgjedhor administrativisht ka pasur gabime jo të vogla, ku KQZ-ja e ka përgjegjësinë e vet.

Krasniqi ka thënë se koalicioni Nisma-AKR-PD do të jetë pjesë e Kuvendit, ndonëse jo siç është pritur.

“Të gjitha informacionet që po vijnë po tregojnë se Nisma-AKR e PD do të jenë pjesë e Kuvendit, ndonëse jo siç e kemi pritur. Ne e kemi pritur një rezultat tjetër, duke pasur parasysh ofertën tonë dhe parimet e socialdemokracisë, por në Kosovë nuk votohet as për programet politike e zgjedhore e as për programin ideologjik”, ka deklaruar Krasniqi.

Sipas tij, ky koalicion, siç duket, nuk është pranuar nga zgjedhësit.

Krasniqi ka folur edhe për qeverinë e re, për të cilën ka thënë se do të ketë vështirësi pasi që partitë kanë dallime ideologjike.

Ai ka theksuar se qeveria LV-LDK do t’i ketë sfidat të mëdha në disa rrafshe.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close