Petroviq ka kërkuar që të rinumërohen votat.

Kryetari i SLS-së, Sllobodan Petroviq, ka thënë se votat e tyre janë vjedhur nga Lista Serbe në këto zgjedhje.

‘’Duam që këto kuti të hapen, ndoshta është gabim por e çuditshme që të ketë aq gabime pikërisht tek ne, prandaj jemi të detyruar që të apelojmë tek institucionet dhe të kryejnë punën e tyre’’, ka theksuar ai  në “Debat Plus”.

‘’Votat duhet të rinumërohen. Ka dëshmi se na janë vjedhur. Jemi të sigurt se në ato kuti ka më shumë vota se sa këto që i kemi.’’

Petroviq ka prezantuar edhe një formular që thotë se e ka siguruar përmes komisionerëve të partive tjera, ku të gjitha votat e subjekteve politike i regjistrohen Listës Serbe.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close