Janë rinumëruar 265 vendvotime

Në QNR është duke vijuar normalisht procesi i rinumërimit të vendvotimeve për të cilat ka vendosur KQZ-ja.

Deri të në orën 16:00 të ditës së sotme janë rinumëruar gjysma e vendvotimeve.

Sipas të dhënavë të pasditës së diele janë rinumëruar 265 vendvotime apo 50% nga 530 sa janë planifikuar.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë se procesi i rinumërimit është duke u vëzhguar vazhdimisht nga vëzhguesit vendor dhe ndërkombëtar.

“Pas rinumërimit do të fillojmë me numërimin e votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta”, ka përfunduar Elezi.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close