Sot mbahet manifestimi mbarkombëtar “Dita e Plisit”, në Kullën e Ahmet Delisë në Prekaz të Skenderajt.

Edicioni i pestë, faza e tretë e këtij manifestimi organizohet në bashkëpunim me drejtorinë e Kulturës në këtë komunë.

Sipas agjendës, në ora 10:00, të gjithë pjesëmarrësit me plisa do të bëjnë nderime në Kompleksin Memorial në Prekaz. Kurse, në orën 11:00, fillon manifestimi “Dita e Plisit|, ku do të paraqiten kumtesa, anekdota, këngë folklorike dhe fjalë përshendetëse.

Sipas njoftimit, pas përfundimit të kumtesave dhe programit të paraparë në kullë,  në oborr vazhdon programi artistik me këngë e valle i ansamblit “Drenca”, i Skenderajt.

Organizatorët kanë njoftuar se të gjithë pjesëmarrësit duhet të vinë në këtë manifestim me plisa të bardh në kokë.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close