Mercedes EQB suv i ri 100% elektrik

ATSH-ANSA/ – Kompania Mercedes do të sjellë në treg në vitin 2021, një suv elektrike kompakt, vendimtar për pozicionimin dhe strategjinë e elektrifikimit të Mercedesit.

Ky model, do të quhet EQB dhe sipas rikonstruksioneve të revistës gjermane ”AutoBild”, e cila gjithashtu imagjinon pamjen përfundimtare me dy skica, suv EQB do të përdorë të njëjtën platformë elektrike EVA II, të modifikuar posaçërisht për t’u përshtatur me formatin e ri të automjetit.

Mercedesi  do të jetë një automjet 100% elektrik, dhe kjo për t’iu përgjigjur kërkesave të klientëve, madje edhe profesionistëve që do të orientohen në këtë zgjidhje.

Supozohen dy nivele të baterisë: 60 dhe 110 kW, për tre furnizime me energji të ndryshme (150, 200 dhe 250 kW, që korrespondojnë përkatësisht me 204, 272 dhe 340 HP me një game prej 400 kilometra autonomie për versionin më të fuqishëm.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close