Dëshironi të digjni më shumë yndyrë pa u munduar ekstra?

Epo, siç duket sekreti është të ushtroni para se ta keni ngrënë shujtën e mëngjesit.

Studimi ka treguar se ata të cilët e vonojnë shujtën e mëngjesit mund ta djegin yndyrën deri në dyfish më shpejt sesa ata që stërviten pasi të kenë ngrënë.

Kjo rutinë madje mund t’jua zvogëlojë edhe rrezikun e tipit 2 të diabetit dhe të sëmundjeve kardiovaskulare.

Ndonëse shkencëtarët besojnë se ky zbulim është interesant, ata e pranojnë se duhet të kryhen më shumë hulumtime për t’i eksploruar efektet e shujtës së mëngjesit në djegie të yndyrës.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close