Sot pritet të zhvillohet seanca e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, ku do të flitet për Kosovën.

Raporti i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së për punën e UNMIK-ut në periudhën 16 maj 2019 deri më 15 shtator do të diskutohet në këtë seancë e  cila mbahet pasdite në Nju-Jork.

Ndryshe, përfaqësues të shumë vendeve kishin kërkuar që të mos vazhdohet raportimi për Kosovën, por një gjë e tillë parashihet nga Rezoluta 1244 dhe raportimi vazhdon të bëhet.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close