Advertisements

Gjilani,në qetësi parzgjedhore por duke u përgatitur për zgjedhjet e nesërme

Editor

Në ditën e qetësisë parazgjedhore edhe në Gjilan kanë filluar përgatitjet për ditën e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë të cilat do të mbahen nesër 06 tetor 2019.

Në oborrin e shkollës fillore “Thimi Mitko”,aty rreth orës 15 00 ,ishin grumbulluar persona përgjegjës për organizimin e tyre e të cilët po shpërndanin materialin përcjellës të zgjedhjeve për në shkollat gjegjësisht vendvotiomet tjera nëpër qytet të parapara të hapen nesër që në ora 7 00 e mëngjesit.

Të theksojmë se e tërë kjo mbahej nën mbikqyrjen e Policisë së Kosovës ,sikur e parasheh edhe ligji.

//Përgatitur nga Proinformacion.com

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements
Next Post

SECILI QË NJË KRIMINEL E TRADHTAR E VOTON, NJË DËSHMOR LIRIE NË VARR E TRAZON!

Nga Abdulla Mehmeti –  Përderisa qytetarët e Kosovës përmes zgjedhjeve të 6 tetorit pretendojnë ndryshimin e pushtetit, shumica e drejtuesve të partive politike synojnë ndryshimin e mendjes së qytetarëve të Kosovës; për harrimin e të kaluarës, të sakrificave shekullore dhe […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close