Advertisements

Ministri Cakaj:Janë shpërndarë mbi 10 mijë tekste shkollore për diasporën

Editor

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka bërë të ditur se në bashkëpunim të ngushtë me Ministrin e Shtetit për Diasporën dhe Qendrën e Botimeve për Diasporën tashmë është bërë shpërndarja e mbi 10.000 teksteve shkollore anë e mbanë botës.

Cakaj ka thënë se kjo është vetëm një prej masave të Qeverisë së Shqipërisë për fuqizimin e lidhjeve me diasporën.

“Nxitja e brezave të rinj në ruajtjen e identitetit kulturor e gjuhësor është detyrim historik e angazhim i veçantë i Shqipërisë”.

“Qeveria e Shqipërisë do të vazhdojë mbështetjen e pakursyer p

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements
Next Post

Tregu rumun i librave e kërkon Ismail Kadarenë, ka thënë Marius Dobresku, përkthyes rumun.

“Sa i takon mënyrës si pritet dhe komenteve në media mund të them se ato janë jashtëzakonisht vlerësuese. Pothuajse nuk ka jave që nuk zbuloj në shtypin e shkruar ndonjë recenzë, analizë apo koment mbi të, të gjitha me shumë […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close