Advertisements

Nuk dua ta di *Poezi

Editor

A m’do a s’më do,
ç’rëndësi ka kjo!?
vetëm dua ta di
kur ishe plot lumturi
a isha edhe unë aty?
a gëzohesha kur fluturoje
mbi ëndrrat e mia?
si n’vita nova
n’madhështi hyjnore
plot vuajtje e dashni
vetëm kjo ka rëndësi
(…….)
©julie krasniqi

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements
Next Post

Bleron Baraliu:Një analizë votës

Nga:Bleron Baraliu pergjigje T7 dhe rezultatet sot parathenie: dallova disa mangesi ne analizen e Beratit, Blerimit dhe Jusufit – nje per mungese te infove, dy per mos konsiderim te elementeve me kujdes – prandaj mduhet te zgjatem ca. Po shtoj ca info dhe […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close