Advertisements

Qendra e Numërimit të Votave i ka rekomanduar KQZ-së që të shkohet në rinumërim të mbi 300 vendvotime!!

Editor

Koordinatori i Qendrës për Numërimin e Rezultateve (QNR), Burim Ahmetaj, ka treguar për parregullsitë që kanë hasur gjatë procesit të numërimit.

“Në QNR një numër i rezultateve nuk ka mundur të procedohet siç ishte ndërrimi i shiritave apo edhe mospërputhjet me faqe. Në i kemi dërguar në karantinë dhe i kemi bashkangjitur raportet. Ky raport thotë se duhet patjetër te nunërohet. Në disa vendvotime mungon përputhja me fletëvotime”, tha ai, raportojnë mediat prishtinase.

Loading...
Advertisements
Next Post

PIRUSTËT (Pirustae)

..”Liqeni i Shkodrës dhe zonat e thella të saj ishin të banuara nga tre fise ilire: Labeatët, Enkelejtë dhe Albanët. Labeatët janë të emëruar sipas bregut të Liqenit të Shkodrës, të cilët e banojnë. Labeatët, në lindje të tyre, nga Puka, kishin kufi të përbashkët me fisin Skirtonët. (fis i […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close