Advertisements

Shtërbce:Tentim votimi me përcjellës

Editor

Në fshatin Gotovushë, të Shtërbces janë paraqitur disa parregullsi, ku ka pasur tentime për të votuar me përcjellës.

Siç kanë informuar burime të KQZ-së, për RTK2, janë evidentuar këto parregullsi dhe rastet janë duke u shqyrtuar.

Gjithashtu tentime të tilla ka patur edhe në komunën e Graqanicës. Poashtu raportohet se në vendvotime nuk ka pasur policë të Kosovës, nuk dihet arsyeja.

Loading...
Advertisements
Next Post

Pay Pal heq dorë nga krypto valuta ,Libra e drejtuar nga Facebook

Kompania e pagesave online PayPal njoftoi se po largohet nga Libra Association, entiteti që administron përpjekjet e drejtuara nga Facebook për të ndërtuar kriptovalutën, duke e bërë atë anëtarin e parë që del nga grupi. PayPal tha që do të heqë dorë nga çdo pjesëmarrje e mëtejshme në grup dhe […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close