Advertisements

TË KORRUPTUARIT DHE PROSTITUTAT SI “ENGJËJ”!?

Editor

Duhet sqaruar edhe një herë se korrupsioni nuk prejudikon vetëm logjikën e “pikjes së parave nga qielli”, por edhe lidhshmërinë prapa perdeve me pushtetin për qëllime të caktuara dhe me çmim të caktuar. Kjo, natyrisht ka edhe premisa të prostitucionit politik. E, në çka duhet të shpresojnë shqiptarët dhe ku të gjejnë mbështetje? Ose, a do të duhet që edhe më tej të bëhen objekt manipulimi e përfitimi?

Ja pse edhe shqiptarët në Maqedoni kanë njëmijë e një arsye që të jenë të dëshpëruar dhe të zhgënjyer nga ata, të cilët aq bukur dinë premtojnë, kurse në fakt vetëm për vete mendojnë. Kjo, mbase është bërë dukuri normale dhe nuk troket në ndërgjegjen e askujt. A keni parë ose dëgjuar që i korruptuari ose ai (ajo) që prostituohet ta pranojë mëkatin. Larg qoftë, ata konsiderojnë se janë “engjëj”…//Shkelzen Halimi

Loading...
Advertisements
Next Post

Serbët vazhdojnë të rrejnë me vjetërsinë e autoqefalisë së tyre kishtare pravosllave

shkruan Fahri Xharra Sipas lajmeve nga mediat serbe , në Patrikanen e Pejës qenka shënuar 800 vjetori i Autoqefalisë së Kishës pravosllave serbe ( SPC). (https://www.kosovo-online.com/vesti/drustvo/u-peckoj-patrijarsiji-obelezeno-osam-vekova-autokefalije-spc-8-10-2019 ). Po, pse në Pejë ? Me të vërtetë kjo rrenë serbe më indinjon, kur ata e dinë shumë mirë që Rusia dhe Otomanët […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close