Zhvendoset shtatorja e Agim Ramadanit në Gjilan

Përpara Teatrit të qytetit të Gjilanit ka disa ditë që ka filluar të punohet dhe nga pamja e punimeve është vërejtur se po ndërtohej diçka që ngjante në bazament i cili do mbajë ndonjë shtatore.

Ishin dëgjuar fjalë se aty do të vendosej shtatorja e Agimit,pasi do të largohej nga vendi aktual mu përpara teatrit në anën e djathtë.

Kjo gjë del të jetë e vërtetë edhe sipas fjalëve të një zyrtari komunal i cili për portalin tonë ka thënë se :”Une dje kam qene ne debat, dhe me sa kuptova kjo e Agimit do te zhvendoset me poshte ne cep te teatrit, ndersa një shtatore e Mulla Idrizit do te vendoset ne anen e kundert ne park”

Pra sipas tij ,përveç se do të zhvendoset shtatorja e Agimit do të vendoset edhe shtatorja e Idriz Gjilanit në anën tjetër ,në të ku gjendet Parku i qytetit./Xh.Arifi/Proinformacion.com

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close