Kur fytyra zëvendëson… pasaportën!

/ATSH-AFP/ – Turistët që vizitojnë Singaporin mund të regjistrohen tani nëpërmjet teknologjisë së njohjes së fytyrës në disa hotele të qytetit-shtet.

Qyteti i Azisë Juglindore, pararojë në teknologjitë e reja, po përdor një numër në rritje shërbimesh të automatizuara për të përballuar mungesën e krahut të punës.

Në kuadër të një program pilot, kjo teknologji do t’u japë mundësi turistëve që të regjistrohen vetë nëpër hotele, nëpërmjet një aplikacioni të njohjes së fytyrës në celular dhe makinerive për skanimin e pasaportave.

Të dhënat e përftuara në këtë mënyrë do t’i dërgohen Zyrës së Emigracionit për t’u verifikuar, para se klienti të marrë çelësin e dhomës./

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close