Aktori shqiptar Alban Ukaj u nderua me çmimin Aktori më i Mirë në Festivalin e Filmit Cottbuss

Filmi “Hëna e plotë” e Nermin Hamzagic debutoi në Festivalin e Filmit Cottbuss, e me këtë rast aktori shqiptar Alban Ukaj u nderua me çmimin Aktori më i Mirë për rolin e tij në këtë film.

Vetë aktori i cili portretizoi një inspektor në film tha se nuk e priste këtë nderim.

Ai u shpreh i lumtur me arritjet e këtij filmi, për te cilin tha se u punua me shumë dashuri.

Nermin Hamzagic u shpreh mirënjohës për çmimin dhe premierën e parë boterorë të filmit në këtë festival.

Ngjarja në këtë film zhvillohet në një natë me hënë të plotë, ku personazhe të ndryshme mbërrijnë në stacionin e policisë në Sarajevë, duke zbuluar historitë e tyre të jetës dhe duke ofruar një pamje të shoqërisë bashkëkohore boshnjake.

Filmi “Hena e Plote” gjithashtu do të shfaqet edhe në Festivalin e Shkupit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close