Ambasadori gjerman pyet:Kush përfiton nga vendimi i PZAP për të rinumëruar votat nga 1.472 vendvotime?

Ambasadori gjerman në Prishtinë Christian Heldt pyeti se kush do të përfitonte nga vendimi i  Panelit Zgjedhor per Ankesa dhe Parashtresa. (PZAP).

PZAP ,urdhëroi KQZ-në të rinumërojë votat nga 1.472 vendvotime dhe të largojë votat nga Serbia nga rezultatet përfundimtare.

Kështu, Heldt iu përgjigj një postimi të kryeredaktorit të Kohës Ditore, Agron Bajrami, i cili shkroi në Twitter se Kosova siç duket nuk do të ketë një qeveri të re deri në vitin 2020.

//Përgatitur nga Proinformacion.com

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close