Filmat e festave të fundvitit bëjnë mrekulli në shëndetin tuaj.

Një psikolog ka zbuluar se këto lloje të filmave vërtetë ndihmojnë në humorin e mirë të njerëzve, jetë më të gjatë dhe të shëndetshme.

“Kjo krijon një ndryshim neurologjik që mund të prodhojë lumturi”, ka thënë psikologu.

Poashtu, shikimi i filmave të Krishtlindjes ulin nivelet e stresit dhe të ankthit. Madje, shikimi i këtyre lloji të filmave me dikë tjetër, mund të forcojë marrëdhënien tuaj, përfshirë këtu këdo që ka një interes dashurie për një anëtar të familjes.

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close