Mbi 1 milion turistë të huaj në monumentet e kulturës dhe sitet arkeologjike

ATSH/ – Mbi 1 milion vizitorë të huaj kanë vizituar monumentet tona të kulturës, sitet arkeologjike, kishat etj., nga periudha janar deri në tetor 2019.

Shifrën e ka bërë publike ministrja e Kulturës Elva Margariti, e cila thotë se kjo, “do të thotë më shumë shërbime, më shumë kujdes ndaj trashëgimisë sonë dhe më shumë të ardhura për ekonomitë lokale”.

Kjo shifër prej 1 milionë e 16 mijë vizitorësh është 7% më shumë se e njëjta periudhë e vitit të kaluar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close