Advertisements

PARLAMENTI STUDENTOR KËRKON QË AFATI I NËNTORIT TË JETË ME DY PROVIME

Parlamenti Studentor i është drejtuar me kërkesë zyrtare Administratës së Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” që afati i nëntorit të jetë me dy provime.

Parlamenti Studentor kërkon që vendimi i Senatit të UP-së të zbatohet nga të gjithë dekanët e njësive akademike dhe udhëheqësit e departamenteve brenda fakulteteve përkatëse të UP-së.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close