Nga tërmeti i sotëm pëson edhe Kalaja 15 shekullore e Durrësit

Sipas informacioneve më të fundit dhe fotove nga terreni si pasojë e lëkundjeve të sotme të tokës /tërmetit ka një dëmtim të konsiderueshëm të Kalasë së Durrësit ndërtimi i së cilës daton qysh prej 15 shekujsh.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close