PZAP SHPALOS PUNËN E VITEVE 2007-2017

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka bërë promovimin e historikut të këtij institucioni për periudhën 2000-2017 që përfshin të gjitha rastet e ankesave, parashtresave dhe shumë statistika të tjera të ankimimit.

Me këtë rast u tha se këto dokumente do t’iu shërbejnë përmirësimit të procesit zgjedhor.

Teksa edhe u theksua nevoja e këtij institucioni në përmbushjen e kredibilitetit të procesit zgjedhor.

Kryetarja e Panelit të PZAP-së, Gyltene Sylejmani duke treguar nevojën e këtij institucioni në procese zgjedhore tha se ka pas përmirësime në rritjen e efikasitetit në marrjen e vendimeve në rastet e ankimimit, derisa tha se ende ka sfida.

Ndërsa, shefi i OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu shprehu rëndësinë e PZAP-së dhe vlerësoi zgjedhjet në Kosovë si ndër të mirat në Ballkan.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close