Tërmeti godet në afërsi të Tuzit në Mal të Zi

Sektori i Sizmologjisë i Institutit për Hidrometeorologji dhe Sizmologji regjistroi një tërmet në shkallë të vogël me një epiqendër tetë kilometra në veri të Podhum, një fshat afër Komunës së Tuzit afër Podgoricës në orën 21.13 të mbrëmjes së të dielës, raporton RTCG.

Madhësia e këtij tërmeti u raportua të ishte 3.3 njësi në hipocenter (pikë fokale), e cila korrespondon me intensitetin epiqendror të shkallës IV të shkallës Mercalit.

Tuzi është një komunë shqiptare në Mal të Zi.

//Përgatitur nga Proinformacion.com

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close