Borë e parë sapo ka filluar të reshë në Gjilan.

Borë e parë sapo ka filluar të reshë në Gjilan,besojmë edhe në pjesët tjera të Kosovës.

Është kjo dita e parë e këtij viti kur po ballafaqohemi me kushte për reshje bore.Se sa i ka befasuar kjo njerëzit,dhe a janë të përgatitur nuk dihet porse moti i mirë dhe pa reshje këtë vit ka zgjatur më shumë se zakonisht.

Të shohim sa do të zgjatë dhe se a do të arrijë të krijojë shtresë në orët dhe ditët në vijim,por e arrit[m të shohim borën e parë për sivjet.

//Proinformacion.com

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close