Dodik godet hapur integritetin e Bosnies: “Republika Srpska nuk ishte formuar të jetë pjesë e BH””

Anëtari serb i presidencës së BH Milorad Dodik thotë se ajo që është më e keqja në BiH,sipas tij është “përpjekja që njerëzve t’u imponohet mendimi.”

Dodik theksoi se Republika Srpska nuk ishte formuar të ishte në Bosnie dhe Hercegovinë.
“Ajo, kur u formua, u formua të jetë një shtet i pavarur. Ajo mbrojti pavarësinë e saj gjatë luftës dhe përmes Marrëveshjes së Dejtonit, duke mbajtur parasysh që në vitin 1992, fuqitë e mëdha si Amerika e njohën Republikën Srpska. Ne kemi mësuar se pa shtet, nuk ka liri ”, theksoi Dodik në Happy TV.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close