Ushtarakë dhe një skuadër ekspertësh me inxhinierë izraelitë kanë arritur në Shqipëri për të ndihmuar rindërtimin

Në këto momente të vështira të Shqipërisë dhe shqiptarëve, Izraeli ka dalë krah nesh

Forcat ushtarake të Izraelit, si dhe një skuadër ekspertësh me inxhinierë ka mbërritur ditën e sotme në Tiranë, me qëllim verifikimin profesional të banesave dhe dëmeve që ato kanë marrë. Jam mirënjohës që miqtë tanë erdhën të na ndihmojnë, për të përballuar me kurajë rindërtimin e metropolit bregdetar të Shqipërisë, pas ngjarjes tragjike mëngjesin e 26 nëntorit, që fatkeqësisht mori shumë jetë njerëzish!//Rodolf Xhillari

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close