Advertisements

Ja si ndjehen tërmetet në planetin Mars

Ky termet është incizuar në më 22 Maj të këtij viti.

Zëri i tërmetit është kapur nga instrumentin SEIS i NASA-së, që vepron si seismometer.

Ky instrument zbriti në Mars në vitin 2018 dhe ka qenë duke mbledhur informata që nga ajo kohë, raporton “The Independent”.

NASA i ka raportuar dy tërmete që kanë ndodhur në këtë planet, njëri 3.7 dhe tjetri 3.3.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close