Advertisements

Tryezë për të drejtat e njeriut,tema:’Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq”

Qendra Burimore për Persona të Zhdukur, QBPZH me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut.

Tema për këtë vit është ‘Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq” – shënimi i Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, e organizuar nga Qendra Burimore për Persona të Zhdukur.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close