Advertisements

Shtetet e Bashkuara do armatosin Maqedoninë Veriore

Mediat njoftojnë se në dhjetë vitet e ardhshëm do të shpenzohen 700 milion euro për të modernizuar forcat e armatosura të Maqedonisë Veriore.

Kjo i referohet modernizimit të këmbësorisë së lehtë, përfshirë blerjen e transportuesve të personelit të blinduar.

SH.B.A. do të modernizojë ushtrinë e Maqedonisë së Veriut dhe së shpejti do të nënshkruhet një marrëveshje e furnizimit me transpotter. Shtimi i helikopterëve me shumë qëllime është planifikuar gjithashtu.Është planifikuar blerja e më shumë helikopterëve , pasi ato në pronësi të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë Veriore (ARM) tashmë konsiderohen të vjetëruara pasi përdorimi i tyre skadon në vitin 2024.//Proinformacion.com/

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close